Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Золотая косметика: ожидания и реальность

04.11.2014

Косметика з золотом

Косметична індустрія щосили прагне задовольнити запити жінок і допомогти «зберегти обличчя». Пошук джерела молодості триває, лабораторії шукають нові біологічно активні речовини тваринного, рослинного, мінерального або синтетичного походження. Сьогодні жінок вже складно чимось здивувати і змусити віддати свої грошики за «інноваційну формулу, прала ознаки старіння», бо довіра до солодким обіцянкам підірвано.

У спробі привернути увагу акули індустрії вирішили зіграти на жіночому марнославстві. Посил їх дуже проста. Маючи вдома дорогий крем з самим справжнім золотом або платиною ви ніби говорите: «Я себе дуже люблю і тому балую тільки найдорожчим, адже я цього варта». У наші дні у жінок стало більше золота в кремі, ніж в коробочці з коштовностями.

Не все те золото, що блищить

Рекламні кампанії заворожують: «Золото — один з перших відкритих людинаом металів. Сама Клеопатра спала в золотій масці і залишалася красивою до кінця життя». А значить, красу і бути ефекту. Чи ні? Занурення в історію краси завжди налаштовує на містичний лад, ми чекаємо чудес. Креми і сироватки з частинками золота можуть коштувати 1500 доларів, що ж, гідно цариці. За ці гроші виробник обіцяє «запобігти» розпад колагену, еластину, поліпшити пружність шкіри, мікроциркуляцію, зволожити і пр. Візуально креми і сироватки виглядають дуже привабливо — вони сяють в красивих флаконах, і, здається, действительно можно разглядеть частички золота, ну не чудо ли?

Однако «частички золота», которые можно увидеть в креме, очень часто оказываются просто глиттерами (пустыми блестками), они создают иллюзию, что «золото есть и его много». Некоторые компании, утверждая, что их «блестяшки» — это реальные измельченные частички 24-каратного золота (тонкая фольга), нарываются на не менее реальные судебные иски.

И даже если драгметалл и есть,

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка