Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Зеленый чай помогает от рака

06.12.2014

Група американських вчених виявила, що ключова роль у цьому процесі належить міститься в чаї галлату епігаллокатехін (EGCG).

Незважаючи на те, що раніше нерідко повідомлялося про протиракові властивості зеленого чаю, досі залишалося неясно, які саме компоненти цього напою допомагають боротися з раком.

Групі вчених з Інституту біомедичних досліджень у Лос-Анджелесі (LA BioMed, США) у гла��е з доктором Вай-Нанг (Wai-Nang Lee) вдалося знайти відповідь на це питання. Галлат епігаллокатехін, що міститься в зеленому чаї і його екстрактах, пригнічує роботу ферменту лактатдегідрогенази-А, який активно функціонує в ракових клітинах підшлункової залози.

Виявлений інгібітор володіє властивостями, характерними для описаного раніше оксамата, також здатного впливати на роботу лактатдегідрогенази-А. Дію цих сполук викликає порушення метаболічних процесів в ракових клітинах і уповільнення прогресування захворювання.

Вчені зазначають, що отримані ними дані про механізм роботи нового інгібітора, виявляться корисними при розробці нових підходів до лікування та профілактики онкологічних захворювань.

Переклад Ксенії Скрипник

Фото pressfoto.ru

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка