Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Здоровое питание детей: памятка для родителей

19.03.2017

Харчування дітей часто стає головним болем батьків вже з моменту введення прикорму: з чого почати, щоб зберегти здоров'я малюка, щоб не розвинулася алергія; баночки або загальний стіл? У більш старшому віці: як нагодувати, коли дитина хоче харчуватися тільки шоколадками; як дотримати режим і т. д. Давайте пройдемося по етапах дитинства і розберемося, що важливо врахувати при плануванні харчування.</p>

Часом здається, що про харчування своїх чад батьки думають в рази частіше і підходять до справи набагато відповідальніше, ніж до власного раціону. А дарма, адже харчові звички формуються не тільки завдяки щоденному ідеального меню для дитини. Вони складаються з власного досвіду вибору і приготування їжі, спостереження за харчовим поведінкою в сім'ї, а потім і в суспільстві.

Дитина не повинна бути «харчовим вигнанцем у сім'ї, яким «не можна, тому що маленький». На прикладі куріння і алкоголю багато батьки дізнаються, що означає ця установка для підростаючої людини.

Тому правило номер один — почніть з себе. Хочете навчити дитину їсти овочі — подумайте, чи дружите ви з ними самі, як часто вони з'являються на вашому дорослому столі? Або навіть просто відкрийте холодильник і критично оцініть, що в ньому лежить. І якщо побачене вразило вас у зневіру, подумайте, як можна поліпшити ситуацію.

Втім, цей підхід все-таки більше годиться для дитини свідомого віку, а що можна зробити для самих маленьких дітей?

Діти-немовлята

У цьому періоді дитина �

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка