Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Витрум® Пренатал Форте

04.11.2014

Для правильного розвитку дитини і фізіологічних перебудов організму майбутньої мами необхідний певний рівень вітамінів і мікроелементів. Вітаміни і мікроелементи виконують безліч функцій, вони необхідні для нормального протікання практично всіх процесів у нашому організмі – дихання і кровотворення, ріст і відновлення клітин і тканин, синтез гормонів і ферментів, зачаття і репродукція.

Забе��ть їх надходження з їжею досить складно, оскільки в Росії поєднаний дефіцит трьох і більше вітамінів відчувають 70 – 80% вагітних женщин1.

Саме тому в період вагітності, а також при підготовці до вагітності рекомендований прийом спеціальних вітамінно-мінеральних комплексів, які допоможуть народити здорової дитини та збереження здоров'я матері.

Перевагу слід віддавати вітамінно-мінеральних комплексів, які мають статус лікарського засобу, так як біологічно активні добавки (БАД) не проходять жорстких клінічних та постклинических исследований, подтверждающих их эффективность и безопасность 3-4

Витаминно-минеральный комплекс должен иметь в составе полный комплекс витаминов и минералов, включая фолиевую кислоту, йод, железо и антиоксиданты. Таким препаратом является Витрум Пренатал Форте производства компании Юнифарм. Инк (США).

Витрум® Пренатал Форте:

Сбалансированный витаминно-минеральный комплекс для беременных Имеет статус лекарственного средства Эффективность и безопасность подтверждены в 8 клинических исследованиях 4-11 С
Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка