Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Утреннее солнце поможет похудеть

23.05.2014

Американські вчені виявили, що індекс маси тіла людини залежить від тривалості і часу прийому сонячних ванн. Фахівці з Північно-Західного Університету обстежили 54 добровольців, середній вік яких склав 30 років. Кожен з учасників експерименту протягом тижня вів харчовий щоденник, а також носив спеціальний браслет, за допомогою якого реєструвалося кількість часу, проведене�� на відкритому повітрі, а також особливості сну добровольців.

Виявилося, що індекс маси тіла тих, хто піддавався впливу сонячного світла вранці (з 8 ранку і до обіду), був значно нижче аналогічного показника у добровольців, які отримували основну дозу сонячних променів протягом дня. На індекс маси тіла впливала навіть півгодинна ранкова прогулянка на свіжому повітрі.

Автори стверджують, що брак сонячного світла веде до порушення роботи біологічного годинника, відповідальних за метаболізм, що і стає причиноюной набору ваги. Щоправда, механізм цього процесу тільки належить вивчити. Філліс Зії (Phyllis C. Zee) і її колеги також з'ясували мінімальну освітленість, достатню для підтримки ваги в нормі – 500 люкс. Навіть у похмуру погоду освітленість на вулиці становить не менше 1000 люкс, в той час як вдома і в офісі цей показник рідко перевищує 200.

Все це вказує на необхідність сонячного світла для підтримки і зниження ваги, причому важливим є час прийому сонячних ванн, а також їх тривалість і інтенсивність.

Переклад Ксенії Скрыпник

Фото pressfoto.ru

Препарати по темі: Турбослім Орсотен
Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка