Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Уход за кожей малыша при атопическом дерматите

20.11.2015
на правах реклами
Що ж таке цей атопічний дерматит?
Це хронічне запалення шкіри, яке супроводжується свербежем, висипами, потовщенням шкіри та високим ризиком розвитку інфекції. Раніше його іноді називали діатезом. Як правило, проявляється ця хвороба ще в дитячому віці. Перша поява симптомів атопічного дерматиту у більшості випадків спостерігається у віці до 6 місяців.
А кількість дітей з таким захворюванням все зростає: за деякими даними атопиками є до 20% малышей1. Але якщо у більшості з них симптоми з часом повністю зникають, то в інших вони зберігаються і періодично з'являються протягом усього життя.
Що відбувається? Однією з причин, що викликають розвиток дерматиту, є порушення захисних функцій шкіри. Шкіра стає сухою, потовщеною, на ній з'являються мікротріщини. Це сприяє проникненню алергенів, подразнюючих речовин і хвороботворних мікроорганізмів: виникає подразнення, свербіж, розвивається запалення. Малюки починають розчісувати шкіру, на ній утворюються ранки і часто приєднується інфекція. Щоб знизити загострення, важливо правильно доглядати за шкірою – усувати сухість, зволожувати і використовувати правильні засоби для купання. Більшість спеціалізованих засобів можна знайти в аптеках якого населеного пункту.
  ка_атопик_2-01.jpg" border="0" alt="Ифографика_атопик_2-01.jpg" width="630" height="630" />
Очищаем! Малышам с атопичной, сухой кожей, в первую очередь, необходимо очистить кожу и удалить грязь, микробы и аллергены с ее поверхности. Существуют специализированные гели для купания, которые содержат комплекс гипоаллергенных ПАВ и увлажняющие компоненты. Они могут использовать так часто, как это необходимо, причем и для купания, и для умывания ребенка. 
  Смягчаем! Повысить увлажненность кожи больных АтД можно с помощью кремов, содержащих эмоленты -
Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка