Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Товар августа: флуконазол

24.03.2016

Аналітичний відділ сервісу замовлення медикаментів apteka.ru повідомив, що в серпні 2014 року найбільшою популярністю користувалися капсули «Флюконазола». В останній місяць минулого літа відвідувачі сайту замовляли цей препарат в 7 разів частіше, ніж у серпні минулого року.

«Флуконазол» – популярний протигрибковий засіб з групи похідних триазолу. Широко застосовується для лікування грибкових захворювань, в першу чергу слизових оболонок і шкіри. Широку популярність отримав для лікування вульвовагінального кандидозу жінок (широко відомому як "молочниця").

Останні наукові дослідження показують: флуконазол дійсно є препаратом вибору для лікування молочниці у жінок і профілактує рецидиви.

Однак, як зазначила лікар-гінеколог, зав.. гінекологічним відділенням центру «Медікал плюс» Оксана Богдашевская, флуконазол у деяких випадках може не спрацювати: близько 10 відсотків випадків важко піддаються терапії флуконазолом, а в 2% випадків він не допомагає взагалі: це пов'язано з тим, якого роду грибок викликав захворювання. Тому перш ніж призначати лікування, і тим більше купувати флуконазол самостійно, гінеколог радить звернутися до свого лікаря і здати необхідні аналізи.

Редакція сайту apteka.ru

Фото thinkstockphotos.com

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка