Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Тонометры механические

14.11.2014

На правах реклами

Відомим перевагою механічних тонометрів є їх здатність до точного вимірювання артеріального тиску у хворих з аритмією і стійкість їх показань при русі руки обстежуваного.

Згідно з наказом Моз РФ від 24.01.2003 р. № 4, основним методом вимірювання артеріального тиску є метод Н.С. Короткова (тонів Короткова), який використовується в механічних тонометрах МТ-10, МТ-20 торгової марки MediTech® (США), ексклюзивним постачальником яких є компанія «Москва-Амрос»

Відомим перевагою механічних тонометрів, зокрема, є їх здатність до точного вимірювання артеріального тиску у хворих з аритмією і стійкість їх показань при русі руки обстежуваного, що дуже важливо у визначених умовах.

Таким чином, надійний класичний метод вимірювання артеріального тиску з допомогою механічних тонометрів незамінний професійної лікарської діяльності, а та��для кожного, хто хоче бути впевнений в точності вимірювання.

Механічні тонометри МТ-10, МТ-20 мають ще ряд конкурентних переваг, що виділяють ці прилади із загальної маси аналогічних виробів і не дозволяють сплутати їх ні з якими іншими моделями, представленими на російському ринку. Їх характеризують наступні особливості:

Модернізований манометр виконаний в надійному металевому корпусі зі шкалою вимірювання від 0 до 300 мм рт.ст. Його вдосконалена конструкція дозволяє за допомогою прикладеної викрутки самостійно відрегулювати початкове положення стрілки приладу, що дуже зручно і дозволяє уникнути зайвих звернень в сервісну службу для відповідної калібрування приладу; Нагнітач з металевим гвинтовим голчастим клапаном і спеціальним сітчастим пилозахисним фільтром збільшує довговічність приладу; Міцна, щільна нейлонова манжета з надійною камерою виграє порівняно з тонкими бавовняно-паперовими манжетами приладів інших виробників.

Крім того, до моделі МТ-10 компанією «Москва-Амрос» поставляються манжети разлкових розмірів: для немовлят, дітей, підлітків, збільшена доросла і стегновий манжети. Модель МТ-20 спеціально розроблена для зручності самостійного вимірювання: має вбудовану голівку стетоскопа і спеціальну скобу, що дозволяє легко надіти і закріпити манжету зі стетоскопом однією вільною рукою.

Є протипоказання. Необхідна консультація спеціаліста.

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка