Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Сыворотки в косметике

19.11.2014

Жінки завжди в пошуку нової омолоджувальної косметики. Навіть якщо шафка у ванній переповнений баночками і флакончиками, завжди є щось, що ми ще не пробували. Наприклад... сироватки для обличчя.

З реклами ми чітко засвоїли, що без сироваток у нелегкій справі підтримки «вічної молодості» не обійтися. Сьогодні ринок пропонує тисячі продуктів, іменованих сироватками, різних за складом, виглядом і ціною. Буде ефективніше препарат в виде геля или лучше тот, который похож на легкий крем? Что в них особенного и почему они стоят так дорого?

Давайте рассмотрим основные обещания производителей.

Сыворотки лучше всего решают проблемы кожи

Факты: Сыворотки чаще разрабатываются для решения определенного типа проблем, например пигментации, мелких морщин, птоза, сухой кожи и пр. Но сегодня, с появлением новых косметических трендов, появляются и сыворотки «общего действия» — в рекламе обычно говорят, что они заставят вашу кожу «сиять». На самом деле этпро продукти, що знижують збиток від фотостаріння. Тут боротьба відбувається відразу по декількох напрямках: освітлення, зволоження, нормалізація мікроциркуляції та підвищення еластичності.

Підказка: Найбільш ефективними для покращання вигляду шкіри будуть сироватки, що містять антиоксиданти, такі як екстракт граната, вітамін С, екстракти виноградних кісточок і зеленого чаю, а також ферулловую кислоту.

Для відбілювання пігментації вам допоможуть вітамін С, койевая кислота і арбутин, в сироватках проти зморшок шукайте синтетичні пептиди і чинники зростання, протизапальних — цинк, арніку і алое віра.

Зволожуючі сироватки, заявлені як відновлюючі (зазвичай у формі флюїду), містять жиророзчинні речовини, аналогічні ліпідів в нашій шкірі: sterols, lecithin, phospholipids. А якщо зволожуюча сироватка позиціонується як «наповнює шкіру вологою, спробуйте виявити на етикетці гіалуронову кислоту, sodium PCA, glucose, mannose, glutamic acid, glycine, lysine.

Сироватка — найпотужніший продукт в лінійці

Факти: порівняно з більшістю продуктів по догляду за шкірою сироватки містить��ат дуже високі концентрації активних інгредієнтів. Для порівняння — якщо крем містить 5-10 % активних речовин, то в сироватках ця цифра може досягати 70 %. Ви легко можете це зрозуміти за складом, використовуючи правило "великої п'ятірки". Сироватки дійсно задумані як «робочі конячки».

Підказка: Не женіться за дуже високою ціною! Хоча сироватка для обличчя дійсно буде найдорожчим продуктом в лінійці з-за високого вмісту активних речовин, її ціна не повинна бути великою. У марках люкс замість звичних экстрактов вы, скорее всего, найдете выделенные из них активные вещества. Например ресвератрол получают из виноградных косточек, полифенол эпигаллокахетин галлат — из зеленого зеленого чая, глабридин — из экстракта солодки, эллаговую кислоту — из экстракта граната. Также производители используют редкие ингредиенты, которые даже звучат «дорого», например экстракты золота, платины или экстракт белужьей икры. Эти вещества дороже по себестоимости, что сказывается на конечной цене, но это совсем не значит, что продукты, содержащие редкие специфическ

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка