Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Специальные цены на профессиональные средства ухода за кожей при недержании ТЕНА

07.10.2016
Сайт apteka.ru надає спеціальну ціну на професійні засоби догляду за чутливою шкірою літніх людей, що зіткнулися з нетриманням: Вологі рушники ТЕНА, Миюча піна ТЕНА, загоюючий крем ТЕНА Цинк.
Вологі рушники ТЕНА розроблені спеціально для очищення шкіри обличчя літньої людини з нетриманням без вико��використання води та мила. Містять спеціальну формулу 3-в-1, яка очищає, відновлює і захищає шкіру. Після використання Вологих рушників ТЕНА не потребує змивання, висушування або додаткове зволоження.
Для більш ефективного очищення шкіри рекомендується використовувати Миючу піну ТЕНА разом з вологими рушниками ТЕНА. Завдяки формулі 3-в-1, Миюча піна ТЕНА очищає, відновлює і захищає шкіру без використання води та мила.
Заживкеруючий крем ТЕНА Цинк використовується для догляду за сухою шкірою при появі подразнень і тріщин для їх загоєння, особливо у лежачих хворих з нетриманням. Оксид цинку в складі крему сприяє загоєнню пошкоджених ділянок шкіри і захищає її від подальшого погіршення стану. Містить гліцерин і вітамін Е.
Вибір правильних продуктів догляду – перший крок до здоров'я шкіри.
ТЕНА. ВАША ЛЮБОВ – У ВАШІЙ ТУРБОТІ!
Товари, на котоякі поширюється акція:
ТЕНА ВОЛОГІ РУШНИКИ 3В1 WET WIPE N48
ТЕНА ПІНА МИЮЧА 400МЛ
ТЕНА КРЕМ ЗАСПОКІЙЛИВИЙ ЦИНК 100МЛ
Спеціальні ціни діють по 31 травня 2017 року
Територія проведення вся РФ
Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка