Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Сезон простуд: секреты успешного лечения

12.04.2016

Дорогі друзі!

Apteka.ru запрошує вас взяти участь у відкритому безкоштовному вебінарі «Сезон застуд: секрети успішного лікування». 9 грудня 2016 року о 12:00 за московським часом лікар-терапевт, учасник федерального проекту з телемедицини «Онлайн-доктор» Анна Аверіна розповість, як боротися з ГРВІ, а також відповість на питання слухачів.

У програмі вебінару:

Причини простудних захворювань��ий: актуальні дані в цікавих діаграмах Немедикаментозні способи профілактики та боротьби з ГРВІ Медикаментозні способи профілактики та боротьби з ГРВІ Чому не можна приймати при ГРВІ і грипі антибіотики і муколітики? Чи є користь від респіраторно-вірусних захворювань?

Вебінар відбудеться 9 грудня о 12:00 за московським часом.

Для участі у вебінарі пройдіть невелику реєстрацію на сайті webinar.ru, щоб ми могли вчасно нагадати вам про початок заходу.

Взяти участь у вебінарі можна за допомогою мобільного пристрою,йства. Для цього необхідно завантажити додаток webinar.ru і ввести номер заходи 884762.

Додаток для iOS

Додаток для Android

Чекаємо вас на нашому вебінарі! Препарати по темі: Енбрел Квентиакс Афинитор Зилаксера Зірочка НОЗ Заласта Озурдекс Элицея Торендо Ку-таб Торендо
Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка