Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Сервис apteka.ru запустил мобильное приложение

18.08.2015

Кількість користувачів нашого сервісу зростає. Тільки за останній місяць більше мільйона відвідувачів зайшли на сайт через мобільні пристрої. А це кожен третій наш клієнт.

Ми піклуємось про вашу зручність і представляємо новий мобільний додаток.

З мобільним додатком ви в один клік робите замовлення через смартфон або планшет з тією ж легкістю, як з домашнього комп'ютера.

Це оперативно і комфортно, Вибирайте товари і медикаменти в будь-який зручний момент. Не потрібно змінювати звичний маршрут, щоб забігти в аптеку або бігати в пошуках потрібного ліки у відрядження та подорожі. Це функціонально і доступно Користуйтеся зручним пошуком серед 18 тисяч наших товарів. На нашому сайті ви знайдете будь-які лікарські засоби, косметику, засоби гігієни та багато іншого. Це вигідно й ефективно Знайдіть все, що вам потрібно за один раз. Вам більше не потрібно шукати ліки, "перебираючи" аптеки, порівнювати ціни і економити: сервіс apteka.ru пропонує ціни від постачальника.

Зробити замовлення, перебуваючи в дорозі або лежачи в ліжку тепер так само зручно, як зі стаціонарного комп'ютера. Нічого зайвого - тільки комфорт.

Ваш сервіс apteka.ru

Фото: thinkstockphotos.com, колаж Аліни Траут

Додаток безкоштовне, доступне на Windows Phone, iOS і Android. Завантажити його можна тут (Windows Phone), тут (Google Play) і тут (App Store).

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка