Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Sanosan – бренд доверия матери и ребенка

04.04.2016

На правах реклами

Косметика по догляду за шкірою новонароджених і мам sanosan – результат інтенсивних досліджень і розробок науково-дослідницької лабораторії компанії «Манн & Шредер ГмбХ» (Німеччина), заснованої в 1951 році в місті Зигельсбах. Створюючи лінію засобів по догляду за шкірою, фахівці враховували специфічні потреби вагітної жінки, мами і новонароджених. Тому з самого початку було вирішено відмовитися від використання мінеральних масел, барвників та інгредієнтів, що представляють потенційну небезпеку для здоров'я. Бездоганний екологічно чистий склад засобів був неодноразово відзначений найвищою оцінкою незалежного експерта якості споживчих товарів країн Європейського співтовариства – ЕКО-тесту.

Sanosan для малюків

Спеціально для ніжної шкіри немовлят створена ціла лінія sanosan baby, що включає всі необхідні продукти, які знадобляться мамі для догляду, очищення і защиты шкіри малюка. Лінія sanosan baby відрізняється гарною переносимістю навіть при підвищеній чутливості шкіри. У складах продуктів використовуються інгредієнти, ефективність яких доведена століттями, – оливкову олію, молочний протеїн. Вони пом'якшують та зволожують ніжну шкіру, знімають подразнення і сприяють швидкому загоєнню будь-яких ушкоджень, а також допомагають активно протистояти несприятливим зовнішнім впливам.

Спеціальний догляд за шкірою вагітної і годуючої мами

Під час вагітності тіло жінки ста��овится більш чутливим, воно потребує особливого догляду. У цей час не обійтися без спеціальної серії sanosan, розробленої з урахуванням потреб шкіри вагітних. Пройшла дерматологічний контроль, лінія для майбутніх мам sanosan дозволить жінці підготувати тіло до нелегкого випробування, а також запобіжить поява таких неприємностей, як розтяжки і важкість у ногах. Продукти цієї серії багаті натуральними оліями рослинними екстрактами і не містять ароматизаторів.

Всі продукти sanosan пройшли випробування, подтвердившие високу переносимість косметичних засобів і їх безпеку для самої чутливої шкіри.

www.sanosan.ru

Представництво в Росії і імпортер: ТОВ «МАНН і ШРЕДЕР Руссланд»

www.mann-schroeder.ru

Є протипоказання. Необхідна консультація спеціаліста.

Товари по темі: саносан

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка