Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Рейтинг препаратов в III квартале 2015 года

30.05.2014

Аналітичний відділ сервісу apteka.ru підвів підсумки III кварталу 2015 року. П'ятірка абсолютних лідерів за кількістю упаковок замовлених виглядає так:

1. Вітамін Е (токоферол). 2. Гліцин-Біо. 3. Флуконазол. 4. Глюконат кальцію. 5. Дюфастон. При цьому в рейтингу у вартісному вираженні перші місця тримають препарати Менс формула Спермактин (харчова добавка, що обіцяє підвищення фертильності чоловіків) і Дюфастон (гірмональный препарат, який призначають жінкам з недостатністю гормону прогестерону).

Зростаючу популярність (найбільший приріст за кількістю упаковок в порівнянні з аналогічним періодом минулого року) продемонстрували наступні позиції:

Йохімбіну гідрохлорид (підвищує лібідо і потенцію) — 160700 % приросту. Тромбо-Асс (перешкоджає утворенню тромбів) — 84200 %. Ентеросгель (сорбент, використовується при отруєннях) — 53400 %. Цинарикс (добавка на основі екстракту артишоку, має жовчогінні і гепатопротекторні властивості) — 36500 %. Р��нипрал (розслаблює мускулатуру матки і запобігає передчасні пологи).- 22900 %.

Як зазначила Марина Поздєєва, ведуча експертної колонки провізора нашого сайту, велика кількість препаратів і добавок, які застосовуються для лікування чоловічого (Менс формула Спермактин) і жіночого (Дюфастон) безпліддя, а також препаратів, що призначаються для попередження передчасних пологів (Гинипрал), наводить на роздуми про можливе зростання захворюваності репродуктивної системи і патологій вагітності.

Фото thinkstockphotos.com

Товари по темі: струмоферол, Гліцин, Флуконазол, глюконат кальцію, Дюфастон, Спермактин, Йохімбін, Тромбо-Асс, Ентеросгель, Цинарикс, Гинипрал

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка