Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Работа с 10 утра полезна для здоровья

06.03.2014

Дослідницька група з Університету Пенсільванії (University of Pennsylvania) на чолі з доктором Матіасом Баснером (Mathias Basner) проаналізувала графіки роботи майже 120 тисяч американців, і з'ясувала, що багато хто неправильно будують свій робочий день.

Виявилося, що чим пізніше люди починали робочий день, тим довше вони спали вночі: на самопочуття і працездатність позитивно впливали навіть додаткові 20 мінут сну.

Люди, початківці працювати в 6 ранку, найчастіше спали не більше 6 годин. За цей час вони не встигали повноцінно відпочити і відновитися, що негативно позначалося на їх працездатності.

Ті ж, хто приходив на роботу до 10, відчували себе відпочилими і продуктивно працювали весь день. Дослідники з'ясували, що люди, які починали працювати в десять ранку, в середньому спали близько 7,5 години на добу.

Це підтверджується даними фахівців з Американської академії медицини сну (American Academy of Sleep Medicine), які вважають, що оптимальна тривалість сну дорослих повинна становити 7-9 годин.

Переклад Ксенії Скрипник

Фото thinkstockphotos.com

Препарати по темі: Антаксон Сонирид Дуо Сонапакс Мелаксен Цефтріаксон Кабі Цефтріаксон Моксонитекс Налтрексон Комплівіт кальцій Д3
Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка