Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Пять вредных способов худеть

08.05.2015

Хто каже, що худнути легко, просто лукавить! Смачна їжа – наша слабкість. І від неї дуже важко відмовитися. Чомусь магазин з пончиками виявляється завжди близько, а спортзал завжди далеко, хоча стоять поруч через дорогу. І ось ми черговий раз у паніці від зайвих кіло, а схуднути потрібно практично завтра!

Багато популярні способи далеко не безпечні, але вкрай привабливі своєю ефективністю і простотою. Застосовуючи їх, сподіваєшся, що саме твоєму організму нічого не загрожує. Яка ж це ілюзія! Мрієш про стрункому тілі, але результат виявляється трохи іншим.

Отже, мій особистий досвід, заснований на п'яти популярних рецепти схуднення:

Проносні чаї

Дешево і сердито. Випиваєш пару таблеток і полегшення гарантовано. Заспокоюєш себе тим, що вибираєш препарати рослинного походження, в більшості своїй на основі сени або кори крушини, та шкоди не буде. Що ж відбувається далі? Далі починаєш використовувати їх все більликих кількостях і з завидною регулярністю. На жаль, отримуєш стійке звикання або неконтрольований розлад. Вже не знаєш, що гірше. А наслідки у вигляді геморою навряд чи можна вважати незначним побічним ефектом.

Сечогінні таблетки

Препарати типу фуросеміду та трав'яні чаї з сечогінними ефектом. Швидкий і доступний метод. Сподіваєшся, що від однієї пігулки нічого поганого трапитися не може. Від однієї таблетки втрачаєш два літри води. Дуже швидко. Здається, що худнеш. А завтра набираєш їх знову. І п'єш ще одну. А потім ще.Так це працює. Ловиш себе приблизно на п'ятій. Але зупинитися виходить далеко не у всіх.

Коментар Алли Логачової, фахівця з медико-соціальної реабілітації (Москва): «Ніякі чаї для схуднення не можна вживати безконтрольно. Максимум два пакетики в день, як зазвичай і рекомендовано на упаковці. Поєднання сечогінний і проносний ефект трав'яних настоїв може призвести до зневоднення. З рідиною виводяться і корисні мікроелементи, необхідні для нормального функціонування внутрішніх органів. Діуретики призначаються виключно лікарем. Їх систематичне застосування без вагомої на те причини може призвести до порушення роботи нирок».

Препарати на основі орлістату

Не дають жиру засвоюватися в організмі. Все б нічого, тільки той жир, який вже є, нікуди не дінеться. З ним доведеться боротися іншим способом. А комбінувати препарат з іншими таблетками не завжди гарна ідея.

Препарати на основі сибутраміну

Завдяки їм організм забуває про їжу. У прямому сенсі слова. Строго рецептурний нині препарат від ожиріння, застосовуваний без контролю лікаря, за дуже короткий термін привів мене не тільки схуднення, але і на операційний стіл, із запаленням тонкого кишечника. Три тижні реабілітації. З їжі – вода і крапельниці. Не думаю, що цей досвід, незважаючи на свою ефективність, можна назвати вдалим.

Коментарі Алли Логачової: «Препарати для схуднення, що впливають на обмін речовин або надають дію на ЦНС, призначаються строго дієтологом або ендокринологом і тільки після ретельного обстеження. Побічні ефекти не завжди яскраво вираженийи, але можуть обернутись серйозною патологією в кожному конкретному випадку».

Популярна білкова дієта

Запори і апатія – те, що спіткало мене після закінчення двох днів. Що воля, що неволя, різниці ніякої. Через три дні безпросвітної туги купила торт і відчула, нарешті, смак до життя!

Коментарі Алли Логачової: «Будь-які жорсткі дієти з виключенням жирів або вуглеводів можуть внести дисбаланс у роботу внутрішніх органів. Організму необхідні всі три складові: і білки, і жири, і вуглеводи. Навіть якщо нам так не здається».

А здоро��третьому краще не ризикувати. Життя показує, що характер визначає досягнення людини, а не ідеальний силует. Що робити, якщо відмовили в модельному агентстві незважаючи на всі ваші зусилля? У Анджеліни Джолі не склалася кар'єра моделі, довелося піти в кіно. Дивіться на світ ширше!

Количева Юлія

Фото pressfoto.ru

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка