Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Программа «Приведи друга»: новые правила

30.07.2014

Познайомте своїх близьких та друзів з нашим сервісом, розкажіть, як можна економити час і гроші на придбання медикаментів та товарів для здоров'я, — і отримаєте винагороду за кожного нового покупця, наведеного вами.

Що потрібно зробити?

Крок 1. Здійсніть хоча б одну покупку за допомогою сервісу. Для цього зареєструйтесь на сайті, зробіть замовлення і викупіть його.

За умовою, у вас должен бути хоча б один викуплений замовлення. Інакше форма для внесення номерів телефонів друзів у вашому Особистому кабінеті просто не з'явиться.

Крок 2. Вкажіть номери мобільних телефонів своїх друзів в Особистому кабінеті.

Через пару днів після викупу замовлення у вашому Особистому кабінеті активується форма, куди можна внести номери телефонів своїх друзів.

Важливо: ці номери не повинні бути використані раніше при реєстрації на сайті. Якщо вашого друга хтось вніс у свій список, ви його внести вже не зможете. Що ж, спробуйте вказати номер іншого ��еловека, адже сервіс корисний кожному, хто хоч раз купував що-небудь в аптеці.

Крок 3. Розкажіть друзям про apteka.ru допоможіть зареєструватися і зробити перше замовлення.

Крок 4. Отримайте 30 бонусних «вітамінок» за кожного приведеного друга, який зробить замовлення на сайті і забере його в аптеці.

Крок 5. Залишайтеся з нами і використовуйте знижку на ліки, косметику і медичні вироби: позицій на нашому сайті вже більше 18 тисяч.

Фото istockphoto.com

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка