Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Причины венозного застоя

07.11.2015

Фурсенко І. А. лікар-кардіолог

Науково-дослідний інститут експериментальної та клінічної медицини, Новосибірськ

Якщо Ви запитаєте, випадкову людину, з чим він пов'язує таку картину:

Швидше за все, отримаєте вірна відповідь: «Кров застоюється в судинах».

Вени, які повертають кров від органів назад до серця, нагадують річку в весняне повіддя. Будь-яка перешкода - підвищення тиску, застій «вперед за течією» - може викликати широкий розлив такий «річки». Стінки вен тонкі, податливі, легко розтягуються, утворюючи «заводь» і «вири», в яких накопичуються клітини крові і різний білковий «сміття», утворюючи завали і затори, що може ще більше погіршити ситуацію. Порушується обмін речовин, транспорт кисню, виникають трофічні виразки. І зовсім біда може трапитися, якщо тромб відірветься і долетить до серця і легенів.

tyle="text-align: justify;">

Як же допомогти?

Варіант 1-укріпити береги

Варіант 2-розчистити затори

Власне, до недавнього часу існували кошти тільки для варіанта 1 – венотоніки (лікарські препарати) і компресійну білизну.

Тепер в арсеналі лікарів з'явився ТРОМБОВАЗИМ® - лікарський препарат комплексної дії, який призначається саме при хронічної венозної недостатності (ХВН)[2]. Головне, що він робить – це вплив на фібриновий каркас тромбу, надаючи тромболітичну дію [1, 2], розчищає затор. Відновлюється нормальний спокійний струм крові, зменшується набряклість, відбувається загоєння трофічних виразок [3]. Препарат ТРОМБОВАЗИМ® впливає на тромби таким чином, що вони повільно розчиняються в потоці крові, поступово тая, як лід.

ТРОМБОВАЗИМ® - ферментний препарат, створений за унікальною AXIS-технології, за співдружності медиків і фізиків. Унікальність технології дозволяє працювати точно в потрібному місці, не впливаючи на систему згортання крові в цілому. І найважливіше - ТРОМБОВАЗИМ® має пероральну лікарську форму – капсули для прийому всередину.

Сама ідея створення і перші роботи по синтезу тромболітика ТРОМБОВАЗИМ® з'явилися в новосибірському Академмістечку. В період 2002-2006 років проводилися доклінічні і клінічні дослідження, які підтвердили ефективність і безопасност�

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка