Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Причины и методы лечения эректильной дисфункции

20.03.2014

На жаль, не всі причини вдається усунути повністю. Але навіть в таких випадках правильно підібраний препарат може допомогти повернутися до повноцінного інтимного життя.

Психоемоційні причини ЕД

Не всі і не завжди здатні отримувати задоволення від сексу. Депресія, стрес або перевтома, почуття провини і проблеми у відносинах між партнерами, можуть викликати нарушение эрекции из-за притупления и замедления сексуального возбуждения. Процессу возникновения возбуждения мешает повышенная тревожность, низкий фон настроения, недостаток сна. Когда мужчине уже пришлось столкнуться с неудачей, или даже чередой неудач, интимная близость становится не способом снять стресс, а серьёзным поводом для ещё большего беспокойства (1).

Вредные привычки и эрекция

Для человека, который ищет решение проблем с эрекцией или хочет их избежать, самое время отказаться от пристрастия к табаку, а также исключить зловживання спиртним. Це ж стосується і залежно від кофеїну, який сприяє звуженню судин (2). Таким чином, надлишок кави у щоденному меню може призвести до труднощів у досягненні ерекції.

ЕД як побічний ефект

Деякі лікарські засоби (наприклад, антидепресанти та седативні препарати) здатні пригнічувати ерекцію. Це є їх можливим, але не обов'язковим побічним ефектом (3), і ні в якому разі не повинне служити приводом для самостійного припинення призначеної лікарем терапії. Доктор і �

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка