Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Праздничный стол и здоровое питание

04.01.2017

Так склалося, що новорічні свята для нас — це ще й свята смаку. Ми їмо і п'ємо, п'ємо і їмо всі новорічні канікули. Зрозуміло, таке обжерливість, на перший погляд, складно поєднати зі здоровим способом життя.

Однак це лише на перший погляд. Досвід (і мій досвід теж) показує, що цілком реально наповнити стравами новорічний стіл так, щоб на наступний день, так і потім не було болісно боляче всьому організму.

Салати

Багато салатів — це добре. Чим різноманітніші вони, чим більше в них буде зелені та овочів, тим корисніше. Тим простіше буде шлунку упоратися з іншими стравами і тим менше з'їдять гості основний «важкої» їжі. В овочах багато клітковини, яка дозволить швидко досягти стану ситості і не переїсти. Тільки не варто зловживати майонезом в якості заправки: адже основа його — калорійне рослинне масло. Краща заправка для салатів — трохи свіжовичавленого лимонного соку і ваші улюблені спеції.</p>

Закуски

Мабуть, ідеальна закуска на Новий рік — це «сашимі» з червоної риби. Ну або будь-який інший варіант нарізок. Ріжте тонше: це дозволить тим, хто за столом, «розтягнути» трапезу на довше. Дуже непогано «підуть» на Новий рік морепродукти — від морського асорті до креветок гриль. Це і корисно, і ситно, і не дуже обтяжливо для шлунка.

Гаряче

В наші канікули найактивніше працює, на жаль,�

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка