Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Полным женщинам не стоит есть «за двоих» во время беременности

11.03.2015

Група дослідників на чолі з Синтією Чуанг (Cynthia Chuang) з Пенсільванського медичного коледжу опитала 29 народили жінок, які до вагітності були огрядними або страждали від ожиріння. Автори вивчили харчові звички жінок, рівень їх фізичної активності при вагітності і стан здоров'я під час виношування дитини.

Виявилося, що 18 осіб набрали за беременн��сть набагато більше кілограмів, ніж було рекомендовано фахівцями. Ті жінки, чия надбавка виявилася в нормі, займалися спортом і стежили за харчуванням, вибираючи здорову та корисну їжу. Ті ж, хто сильно додав у вазі, зізналися, що їли «за двох», часто перекушували, не в силах утриматися від бажання негайно з'їсти щось смачне. Також ці жінки вели малорухливий спосіб життя, займаючись фізкультурою ще рідше, ніж до вагітності.

Занадто сильна надбавка у вазі під час виношування дитини може призвести до ряду серйозніх проблем – наприклад, стати причиною передчасних пологів. Набрану під час вагітності складно скинути зайву вагу, а у огрядних людей в подальшому можуть виникнути й інші ускладнення, наприклад, захворювання серцево-судинної системи.

Автори вважають, що майбутнім мамам, які страждають від зайвої ваги, слід особливо уважно поставитися до свого харчування і кількістю додається за вагітність кілограм.

Переклад Ксенії Скрипник

Фото pressfoto.ru

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка