Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Паровые ингаляторы

18.08.2016

На правах реклами

Забудьте про суєту з каструльками і рушником в спробі зробити домашню інгаляцію. Парові інгалятори куди краще впораються з цим завданням: прогріють дихальні шляху, поліпшать самопочуття і допоможуть швидше позбутися від застуди.

Традиційний спосіб проведення домашніх інгаляцій не дуже зручний: захворілий людина змушена, накрившись рушником, схилятися над каструлькою, вдихаючи цілий��бный гарячий пар. Незручна поза та висока ймовірність для дорослих і особливо дітей, які ще не здатні контролювати своє дихання, отримати опік слизової часто змушували страждають від застуди відмовлятися від процедури. З паровим інгалятором цю процедуру можна зробити швидкою й комфортною.

Якісні і багатофункціональні моделі Собачка SI03, Корівка SI02, Bremed BD7100 нададуть допомогу при захворюваннях дихальних органів: пом'якшать запалену слизову носоглотки, трахеї, очистять верхні дихальні шляхи, послаблять кашель. Парові інгалятори – це засіб не тільки лікування, а й профілактики. Пристрій використовується для зміцнення імунітету, поліпшення роботи нервової і ендокринної систем, посилення кровопостачання і підвищення загального тонусу організму. Просто додайте лікувальні трави та ефірні масла, і інгалятор за лічені хвилини доставить ліки в місце призначення – гортань або носоглотку.

Інгаляцію будуть з радістю робити навіть самі маленькі «пацієнти», адже парові інгалятори мають форму забавних звіряток, що неодмінно викличе улыбку простывшего дитини. Дорослих же порадує додаткова насадка, призначена для косметичних цілей. З її допомогою можна ефективно очистити пори обличчя, надати шкірі молодий і сяючий вигляд.

Є протипоказання. Необхідна консультація спеціаліста.

Товари по темі: інгалятори Віта-Холдинг

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка