Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

ПАРАНИТ Сенситив

26.05.2014

На правах реклами

Унікальна формула цього засобу містить комплекс Оксифтирин®, в який входять диметикон і речовини, що володіють синергетичним дією, підсилює педикулицидное дію диметикона. Принцип дії засобу механічний: воно блокує дихальну систему вошей і зневоднює їх.

Це засіб створено спеціально для власників довгих і/або густого волосся, а також майбутніх мам і кормящих жінок. Для полегшення нанесення і розподілу засоби по волоссю в комплект входить спеціальний зручний гребінь.

Засіб Параніт® Сенситів дозволено до застосування у дітей, починаючи з 1-го року, а також у вагітних і годуючих жінок.

Процедура застосування засобу ПАРАНІТ® Сенситів:

Перед нанесенням засобу струсніть флакон, потім нанесіть необхідну кількість засобу на сухі волосся до повного їх зволоження. Масажними рухами розподіліть засіб рівномірно по всій поверхні шкіри голови і довжині в��лос – від коренів до кінчиків. Залиште засіб Параніт® Сенситів на волоссі на 8 годин, наприклад, на ніч. Це необхідно для ефективного знищення гнид. М'яка формула засобу не забруднює одяг і не залишає жирних плям. Тому на час сну достатньо накрити рушником подушку. Застосування спеціальних шапочок не потрібно. Через 8 годин ретельно змийте засіб з допомогою шампуню. Вичісування загиблих вошей і гнид не потрібно. При необхідності проведіть повторну обробку через 7-10 днів.

Детальніше на сайті www.paranit.ru

> СоГР № UA.77.99.21.002.E.017245.12.12 від 21.12.2012

Є протипоказання. Необхідна консультація спеціаліста.
Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка