Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Омега-3 ПОЛИЕН — новая полезная привычка

10.03.2014

На правах реклами

В останні роки увагу вчених привертають поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК) Омега-3, які визначають як: «унікальні» і «незамінні». Організм людини щодня і гостро потребує в їх присутності, але парадокс в тому, що сам він їх робити не вміє. Тому дуже важливо, щоб Омега-3 кислоти регулярно і в достатній кількості надходили в організм з піщей або добавками.

Будучи потужним активатором для організму, Омега-3 сприяють підвищенню тонусу, зміцненню всіх життєво важливих систем організму і є джерелом невичерпної енергії.

Враховуючи, що поліненасичені жирні кислоти Омега-3, необхідні організму щодня, у нас є можливість щодня споживати свіжу рибу, не менше 300 грамів, або щодня приймати 1-3 капсули ПОЛІЄН з Омега-3.

Досвідченим виробником капсул на основі рибного жиру є компанія ПОЛЯРИС, яка вже понад 80 років створює продукцию з рибних жирів, що містять ПНЖК Омега-3, і контролює її якість на всіх етапах.

Яскрава розробка компанії — Омега-3 ПОЛІЄН — це високотехнологічний продукт, в якому зберігаються корисні речовини, що містяться в рибі, і повністю виключені будь-які шкідливі домішки.

Омега-3 ПОЛІЄН відрізняє широкий ряд переваг. Рибний жир як сировина піддається ретельній експертній перевірці у власній лабораторії компанії. Після чого жир проходить кілька етапів очищення високого ступеня, тому кожна капсула містить тільки цінні речовини. Відповідальний і уважний підхід до виробництва продукції підтверджується сертифікатами якості.

Кислоти Омега-3 в капсулах ПОЛІЄН представлені не у вигляді етилових ефірів, а в природному вигляді, що забезпечує високу клітинну біодоступність продукту. Іншими словами, ПОЛІЄН в організмі працює як свіжа океанічна риба. Зручно і те, що ПОЛІЄН не вимагають спеціальних умов зберігання, тому завжди бути під рукою. Одна капсула ПОЛІЄН забезпечує добову потребу організму в Омега-3 кислоти.

Прийом капсул Омега-3 ПОЛІЄН — це щоденна корисна звичка і перехід на якісно новий рівень життя.

Б А Д. НЕ Є

ЛІКАРСЬКИМ ЗАСОБОМ.

Товар по темі: Омега-3 ПОЛІЄН

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка