Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Обзор клинического опыта применения нового лекарственного препарата Тробовазим ®

14.01.2016
на правах реклами
Доктор, який стоїть перед проблемою захворювань судин, завжди балансує між хірургічними і терапевтичними методами лікування. Фундаментом лікувальної програми є консервативні засоби.
Протягом останніх років отмечаеться підвищений інтерес до медичного використання унікальних природних ферментів – субтилизинов. Їх відмітною особливістю є виборче вплив на денатуровані або полімеризовані білки, тобто на ті, які шкідливі для організму. Білки, що зберігають свою природну структуру, субтилизинами не зачіпаються. Наприклад, субтилизины можуть розчиняти тромби, не порушуючи згортальну систему. Довго вирішувалося завдання доставки такого ліки до місця утворення тромбу.
У 2001 р��ду отримано і опубліковано патент, в якому описана технологія створення лікарського препарату, на основі субтилізина, за допомогою електронно-променевої кон'югації з інертним поліетиленгліколем (ПЕГ). Кон'югат субтилізина і ПЭГа - пегілірований субтилизин, зберігав свою активність, при цьому став "невидимим" для імунних клітин. Пізніше було зазначено, що такий пегілірований субтилизин добре проникає у кров з кишечника . Ця обставина дозволила створити унікальну капсульну форму препарату.
v style="text-align: justify;">У 2009 році в РФ зареєстровано оригінальний, інноваційний лікарський препарат Тромбовазим®, у формі капсул для прийому всередину. Давайте розберемося в практичному досвіді застосування Тромбовазима®.
Клінічні дослідження Тромбовазима® показали комплексний терапевтичний ефект : зменшення розмірів тромбів, загоєння трофічних виразок, зменшення набряку нижніх кінцівок і больового синдрому. Позитивні зміни зареєстровані допомогою лазерної флоуметрии, свідетельствовали об улучшении микроциркуляции в поражённых конечностях. Тромбовазим® не влиял на нормальные показатели гемостаза. Тромбовазим® хорошо совместим с флеботониками, и при их совместном использовании отмечается более выраженный терапевтический эффект, что показало исследование РОКИТ-ВН в 2007 году. 
При исследовании пациентов
Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка