Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Obebe: товары для новорожденных и мам

21.11.2015

На правах реклами

Забезпечення безпеки дитини, регулярне приготування сумішей – догляд за новонародженим вимагає великих зусиль від матері. Дитяча медична техніка від компанії Bremed, понад 20 років розробляє і випускає пристрої в області догляду за домом, збереже ваші сили і подарує комфорт вам і вашому малюкові.

Нагрівач для пляшечок Bremed BD 3200 заощадить ваш час на приготува��товлении поживних сумішей, розігріві питної води і пюре. Він компактний і зручний у використанні, що дозволяє застосовувати прилад навіть в дорозі. З допомогою нагрівача можна підвищити температуру їжі і молока до +60°С і вище, а система світлової індикації дозволить визначити, до якого рівня підігріті продукти.

Молоковідсмоктувач Bremed BD3300 – відмінне рішення для швидкого зціджування молока. Пристосування оснащене місткою ємністю, зробленої з силікону, поліпропілену та пластику. Важливою особливістю є точна імітація природдержавного ритму смоктання дитини, а також можливість регулювання інтенсивності процесу.

Використовувати підігрівники й стерилізатори пляшечок куди зручніше, ніж просто кип'ятити – зникає ризик забути каструлю на плиті або обпектися. Електричний стерилізатор ліквідує мікроби на дитячих пляшечках і сосках всього за 10 хвилин обробки, після чого автоматично відключається.

За допомогою сушарок дитячих пляшечок ви швидко і якісно просушіть поїлки, фіксатори, пляшечки і будь-які інші аксесуари. Деякі моделі позволяют одночасно обробляти до 16 різних предметів. Сушарки можна обертати на 360 градусів і регулювати їх висоту. Вироби виготовляються з міцного пластику, безпечного для здоров'я дитини.

Є протипоказання. Необхідна консультація спеціаліста.

Товари по темі: інгалятор Bremed

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка