Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Новый Blend-a-Med Pro-Expert «Всё в одном»

18.07.2016

На правах реклами

Легко стати експертом в догляді за порожниною рота? Так — якщо не погоджуватися на компроміси і вибирати сучасну зубну пасту з інноваційною формулою для ефективного захисту відразу по всіх головних напрямках, які контролюють стоматологи.

Blend-a-Med Pro-Expert Все в одному» містить три унікальних активних компоненти: фторид і олово в складі революционной формули Stannous Complex, а також гексаметафосфат у вигляді особливих розчиняються мікрогранул. Працюючи в комплексі, вони запобігають карієс, проблеми з яснами і ерозію емалі, борються з бактеріями, зубним каменем і темним нальотом, знижують чутливість і забезпечують свіжість дихання.

Blend-a-Med Pro-Expert Все в одному» — це новий рівень щоденного догляду за порожниною рота, результати якого не тільки помітите ви самі і оточуючі вас люди, але і оцінить ваш стоматолог при профілактичному огляді. 63% з тих, хто спробував зубну пасту Blend-a-Med Pro-Expert Все в одному», відзначили, що ніколи не відчували свої зуби такими чистими, а 79 % готові рекомендувати новинку друзям.*

Одна формула — три активних компоненти

Понад 85 наукових досліджень і клінічних тестів довели ефективність нової вдосконаленої технології Stannous Complex з мікрогранулами для всебічного захисту зубів і ясен від найпоширеніших проблем.

Розчинний фторид — ключовий інгредієнт для запобігання карієсу. Фторид проникає в ті ділянки, де емаль ослаблена, і обидвіспечивает ремінералізацію, зміцнюючи поверхню зубів і захищаючи її від руйнівного впливу бактерій.

Стабілізована двовалентне олово — ефективний багатофункціональний компонент. Він активно бореться з бактеріями, протидіючи таким чином виникненню нальоту, проблем з яснами і несвіжим диханням, а також захищає зубну емаль, знижуючи її чутливість і запобігаючи ерозію.

Гексаметафосфат — дієвий інгредієнт проти зубного каменю і нальоту. Розчиняючись у процесі чищення зубів, полифосфатнті мікрогранули захищає емаль від руйнування і потемніння.

Blend-a-Med Pro-Expert Все в одному» в два рази краще** захищає зуби і ясна по всіх ключових напрямках, на які в першу чергу звертають увагу стоматологи.

Станьте експертом у щоденному догляді за зубами з новою Blend-a-Med Pro-Expert Все в одному»!

* Дослідження споживачів з участю 200 осіб у Росії. ** Порівняно із звичайною зубною пастою, що містить фторид, за такими напрямами: зубний камінь, ерозія емалі, свіжість дихання, чутливість, ппроблеми з яснами. Є протипоказання. Необхідна консультація спеціаліста.

Замовити пасти Blend-a-Med Pro-Expert Все в одному» можна тут.

Товари по темі: БЛЕНД-А-МЕД

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка