Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Новинки в линейке детских фиточаев «Профессор Травкин»

18.04.2017

на правах рекламы

Новорожденный ребенок – трогательное, хрупкое, беззащитное существо, и родители обязаны оберегать его. Современные мамочки все время находятся в поисках полезных продуктов для правильного развития своих «цветов жизни», а также пополнения их рациона действительно натуральным и качественным питанием.

Специалисты ТОВ Фірма «Здоров'я» знають, як догодити навіть самим вимогливим мамам і татусям: ми розробили абсолютно натуральні фіточаї для дітей раннього віку, сприяють хорошому самопочуттю і настрою ваших малюків. Трав'яні чаї «Професор Травкін» виготовляються з високоякісної рослинної сировини, що пройшов всі етапи лабораторного контролю і містить у собі максимально високий рівень діючих речовин. Наші фіточаї не мають у своєму складі хімічних речовин і грануляту, вони екологічно чисті та корисні для дітей раннього віку. Продукти виробляються в компанії, сертифікованої за стандартами GMP.

Фіточай «Професор Травкін» з шипшиною

З 6 місяців Зміцнює імунітет і Насичує організм вітаміном C Приємний ягідний смак Високоякісні трави в складі Хороша заміна ненатуральним напоїв

Що входить до складу фіточаю «Відвар шипшини»?

Шипшина. Плоди цієї рослини багаті аскорбіновою кислотою, або вітаміном С. Також тут мають�
Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка