Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Народная медицина Вьетнама

16.01.2014

Одна з перших асоціацій, пов'язаних з В'єтнамом, — це бальзам «Зірочка» в маленькій жерстяній баночці, який з дитинства рятує нас від простуд і укусів комах. Однак в'єтнамська медицина куди різноманітніше і глибше, ніж становлять туристи з Росії та інших країн.

І щоб переконатися в цьому, потрібно побувати в Музеї традиційної медицини, розташованому в Хошиміні. Я, будучи небайдужою до всього, що ле��іт на стику популярного і ефективного в питаннях здоров'я людини, вирушила туди в листопаді 2015 року, під час чергової подорожі у В'єтнам.

Тут, на п'яти поверхах старовинного будинку, в якому колись мешкала династія ханойских лікарів, розташувалися експонати, зібрані з усіх куточків країни. Переміщаючись слідом за екскурсоводом по хитромудрій системі з ліфта і безлічі лестниц, вы то оказываетесь в каморках без окон, похожих на маленькие кладовые, то поднимаетесь на балкон, где разбит самый настоящий сад из целебных растений, то попадаете в воссозданную восточную аптеку, где можно примерить на себя костюм средневекового фармацевта.

Восток — Запад

Медицинские традиции Вьетнама тесно переплетаются с историей врачев

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка