Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Надежная защита TENA Lady

25.03.2017

На правах реклами

Жінка, стикнулася з таким делікатним явищем, як легке нетримання сечі, найчастіше буває збентежена, перелякана – і змушена самотужки вирішувати багато питань. Наприклад, про те, якими користуватися прокладками. Дивлячись на вітрини з різними видами прокладок, вони вибирають відомі марки, побачені в рекламі або просто красиві упаковки. Однак, для того, щоб підібрати саме те, що дасть воозможливість відчувати себе впевнено в будь-якій ситуації, треба добре знати, як «працюють» різні прокладки і для чого вони призначені.

Більшість жінок переконані в тому, що різниця за великим рахунком, лише в товщині, дизайні й формі прокладок. І при нетриманні використовують прокладки, призначені для «критичних днів» або щоденки*.

Насправді прокладки сильно розрізняються в залежності від тих завдань, які вони повинні виконувати. Менструальні виділення більш в'язкі і вбираються поступово. Краплі сечі виділяються в 10-20 разів б��треї. Тому урологічні прокладки розроблені так, щоб миттєво вбирати рідину і розподіляти її по прокладці. Під всмоктуючою шарі цих прокладок міститься в рази більше гранул суперабсорбенту, перетворює рідину на гель, ніж у звичайній прокладки на критичні дні. Тому поверхня такої прокладки довго залишається сухою.

Крім того, при нетриманні виникає додаткова проблема: неприємний запах, що виникає в результаті контакту сечі з бактеріями. Звичайні прокладки впоратися з ним не можуть, так як створені для інших цілей. Урологічні прокладки, завдяки суперабсорбенту зі зниженим рівнем PH, затримують ріст бактерій і тим самим нейтралізують неприємний запах.

У той же час урологічні прокладки сьогодні можуть бути дуже тонкими і дуже надійними: наприклад, TENA Lady Ultra Mini c потрійний захистом. Від звичайних гігієнічних TENA принципово відрізняються за будовою, «складу» і функціональним можливостям. Так, м'який, швидко поглинається зовнішній шар моментально розподіляє рідину по всій прокладці і залишає поверхню сухою; потім гранул суперабсорбенту перетворюють рідину в гель і, за допомогою спеціальної технології Odour Control™, нейтралізують запах, дозволяючи відчувати впевненість і комфорт протягом усього дня.

*Дані дослідження нетримання сечі серед жінок, березень 2009, ТОВ «Маграм Маркет Рісеч». У дослідженні взяли участь 1700 жінок в 14 містах Росії з населенням 1 млн. і більше осіб.

Є протипоказання. Необхідна консультація спеціаліста.

Товар по темі: прокладки Tena

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка