Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Мужчины, за которых не надо замуж

21.11.2016

У російському жіночому менталітеті ідея «вдало вийти заміж» або принаймні завести довгострокового «сердечного друга» завжди була пріоритетом № 1. Не буду розмірковувати про користь і шкоду сімейних відносин — тут я не конкурент всеросійської свасі Рози Сябітової та іншим спеціалістам, які ведуть інтенсивні курси по «окольцовыванию» здивування чоловіків. Однак скажу, що існує дві великі категорії представителей сильної статі, з якими точно не варто зв'язуватися дамам, як би сильно не вабили їхні романтичні почуття.

1. Соціопати

Соціопат, як правило, активний, сміливий, легко йде на ризик заради любові» (насправді просто з дурної бравади). Може запросто зістрибнути з пристойної висоти з криками «Клава, люблю тільки тебе!». І дамам часто подобається настільки романтичний епатаж. Але таке ефектне поведінка має і свої негативні сторони. Соціопат володіє зниженою емпатією і почуття провини йому не знайоме. І ті цінні подарунки, котоякі він дарує «коханої», зазвичай дістаються йому далеко не трудами праведними, а частіше шляхом обману та банального грабунку.

Зрозуміло, соціопати зловживають алкоголем і наркотиками. Роблять вони це з-за постійного пошуку пригод на свою дупу. Соціопат може почати вас бити, особливо коли будете висловлювати своє невдоволення його способом життя. Здатний і вбити.

Досить част�

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка