Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

«Мигрениум». Не терпите боль

25.01.2016
на правах реклами
Головний біль є неспецифічним симптомом, що супроводжує різні захворювання. Біль — це сигнал про проблему в організмі, наприклад, про порушення кровообігу, нестачі кисню або поживних речовин, про травми, отруєння і навіть вплив ліків. При цьому поширеною причиною головного болю є��ся зміна погоди — це визнали близько 75 % россиян2,3.
За характером прояви часто зустрічається головний біль напруги — приблизно 90 % від всіх случаев4. Отже, найбільша залежність у росіян спостерігається від перепадів погоди і стресів — саме вони терзають голови та впливають на здоров'я.

Чи варто терпіти головний біль, якщо немає «серйозної» причини для її появи? Фахівці твердо відповідають: «Терпіти не треба». При пріступе головной боли увеличивается выработка адреналина, повышается давление и учащается пульс. Нарастающее напряжение и попытки организма компенсировать состояние еще больше усиливают болевой синдром. Образуется порочный круг боли, который необходимо разорвать обезболивающими лекарствами. Например, принимая МИГРЕНИУМ как препарат приоритетного выбора при первых признаках боли.

Комбинированный состав препарата МИГРЕНИУМ включает парацетамол, который воздействует на болевой центр, расположенный в головном мозге,

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка