Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Купероз: способы лечения

09.06.2014

Майже кожній жінці знайомі проблеми зі шкірою: вугри, дерматити, сухість і т. д. Від деяких проблем ми можемо швидко позбутися, інші слід контролювати все життя. Однією з «довічних» проблем є купероз — некрасиві розширені судини на обличчі. Не сподівайтеся, що це «пройде само» або «залишиться як є» — без правильного догляду пошкодження судин тільки посилиться. Про найбільш дієві методи боротьби з куперозом розповімо вам в цій статті.

Причини явища куперозу

Науці вже відомо, що основна причина куперозу — тонкі нееластичні стінки капілярів. При цьому один раз «розширені», судини вже не можуть скоротитися» до початкового стану. Тому є маса причин:

Генетична схильність. Це в першу чергу близьке, поверхневе розташування судин, підвищений кровотік. Гормональні зміни (при вагітності, менопаузи, стресах). У цьому випадку шкірні білки простагландин, гістамін та фактор росту судин спричинюють розширення капілярів і підсилюють їх проникність. Збільшується і кількість прозапальних білків. Загальні захворювання: вегето-судинна дистонія, підвищений артеріальний тиск, проблеми з ШКТ або захворювання печінки також здатні провокувати розвиток куперозу.

Провокуючі фактори

Над щільною, здоровою і жирною шкірою можна «знущатися» досить довго без наслідків. А ось тонка і суха шкіра здатна болісно відреагувати майже на будь перенапруження шкірних сосудиков:

Стрес п�
Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка