Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Крем от растяжек во время беременности.

29.11.2015
на правах рекламы
Одна из проблем, с которой сталкивается будущая мама во время беременности – это риск возникновения растяжек. 
Каковы же типичные причины их возникновения?
Механическая история: при стремительном растяжении кожи ее верхний слой истончается и подкожва клітковина надривається. Під тонким верхнім шаром просвічують кровоносні судини, тому місця появи розтяжок відразу помітні за красноватому кольором. З часом кровотік в цих судинах припиняється і сліди залишаються білими. Гормональна історія: під час вагітності властивості шкіри змінюються і із-за підвищеного рівня прогестерону. Підвищений рівень даного гормону знижує вироблення колагену і еластину. Білків, які необхідні для підтримки еластичності шкіри.
Необхідний догляд за шкірою під час б��ременности.
Для профілактики появи розтяжок шкіра вимагає особливої уваги та догляду.
Використання спеціальних косметичних засобів у комплексі зі збалансованим харчуванням допоможе Вам зберегти красу Вашого тіла.
Дія крему від розтяжок спрямована на інтенсивне зволоження, живлення і підвищення еластичності шкіри завдяки вмісту натурального масла жожоба, витяжки насіння гибискуса, хітозану та вітаміну Е. >
Применять можно уже с первого месяца беременности, наносить необходимо дважды в день на живот, бедра и грудь круговыми движениями в сочетании с щипковым массажем.
Также рекомендуются к применению спрей от растяжек и масло от растяжек.
Товар по теме:САНОСАН Крем от растяжек 
Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка