Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Косметика после загара

19.03.2015

У 1983 році доктор Клігман підняв тему про пошкодження дерми ультрафіолетовим випромінюванням, тобто про деградацію колагену та порушення синтезу еластину. З тих пір дослідження в цій області не припинялися. На споживачах все це відбилося самим банальним чином ― на полицях магазинів з'явилося безліч захисних засобів і засобів після засмаги. Але чи дійсно «відремонтувати» УФ-пошкоджену шкіру?

Навіщо ��ужны засоби після засмаги?

Традиційно засоби з маркуванням «після засмаги» застосовують тільки якщо ваша шкіра сильно почервоніла, що горить, або до неї боляче доторкнутися. А якщо день на пляжі пройшов без такого роду наслідків, ми, як правило, використовуємо звичайний зволожуючий крем, у кращому випадку з заспокійливими агентами алое віра, огірка або ромашки.

Але зовсім недавно з'явилися цікаві дослідження, які дозволили подивитися на засоби після засмаги під іншим кутом. Велика доза УФ-випромінювання пошкоджує ДНК в клітинах ― общеизвестный факт. А вот чего мы не знали, так это того, что данные процессы продолжаются и после пребывания на солнце.

В течение почти 4 часов после пребывания на солнце образуются соединения, искажающие информацию внутри спирали ДНК, это приводит к неправильному считыванию кода, что является началом повреждения и мутагенеза.Так что сегодня средствам после загара продвинутые покупатели отводят особое место на своих полочках с косметикой.

Что искать на этикетке сегодня?

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка