Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Календарь здоровья на февраль от компании «ЮГ»

24.06.2014
У період з 1 лютого 2017 року по 28 лютого 2017 року сайт apteka.ru пропонує спеціальні ціни на профілактичні продукти для дітей у формі шоколадних драже ТМ «Сибирячок», а також фитосиропы «Помогуша» та вітамінно-мінеральні комплекси у вигляді йогуртових цукерок «ТАЛАНТИКИ».
Лютий, це не просто останній зимовий місяць, коли очікувалиня тепла і весни відчувається особливо гостро, це ще і традиційний для Росії місяць спалахи епідемій ГРИПУ та ГРВІ. Ось тому так важливо допомогти дитячому організму не захворіти, ну а якщо уникнути хвороби не вдалося, то значно полегшити і скоротити її перебіг.
Дитячі імуномодулюючі, протизастудні та загальнозміцнюючі комплекси від компанії «ПІВДЕНЬ» обов'язково допоможуть вам у цьому.
Товари, на які поширюється акція: СИБИРЯЧОК ФІТО ДЕТ ИММУНОМОДУЛИР 80,0 ДРАЖЕ СИБИРЯЧОК ФІТО ДЕТ ВІД ЗАСТУДИ 80,0 ДРАЖЕ ТАЛАНТИКИ цукерки йогуртові вітамінізовані імуномодулюючі з лимонним соком 70,0 ТАЛАНТИКИ цукерки йогуртові вітамінізовані загальнозміцнюючі з апельсиновим соком 70,0 ПОМОГУША СИРОП ДИТЯЧИЙ ІМУНОМОДУЛЮЮЧИЙ 100МЛ ПОМОГУША СИРОП ДИТЯЧИЙ протизастудний 100МЛ Акція діє до 01.02.2017 року по 28.02.2017 року. Територія проведення - всі регіони.
Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка