Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Как я перестал есть мясо

23.05.2014

Як-то в лютому, дожаривая чудовий зимовий шашлик і, чого тут гріха таїти, відкриваючи пляшку коньяку, ми з товаришем почали міркувати, що життя наше нудна й одноманітна. Дивіться самі – періодичні узливання, смачна, але жирна і шкідлива їжа, зростаючі животи. І це в нашому-то прекрасному віці – тридцять п'ять років, чоловічої апофеоз! І ми з ним вирішили посперечатися – надовго вистачить нашої сили волі харчуватися позовлючительно правильно.

Предмет спора – отсутствует. Спорили на интерес. Время эксперимента – три месяца. Детали: исключить алкоголь, мясо, животные жиры, яйца, молочные продукты и рыбу. Получился набор продуктов строже, чем во время Великого поста! Подумали, надолго ли затягивать опыт? Остановились на трёх месяцах, как раз до майских праздников.

Сразу начались трудности: походы в магазин участились. Ведь колбаса спокойно может и неделю в холодильнике пролежать, а вот с овощами такие трюки не проходят. К тому же неожиданно (почти на мемісяць) у відрядження полетіла дружина, і мені довелося самому готувати в три рази більше – все з тієї ж швидкопсувної причини. Основу раціону становили: овочеві салати, каші з грибами і легкі супи. Так-так, без всяких там жирових кружечків.

Читайте також: Страви для справжніх чоловіків

Така дієта для чоловіка важкувата, чесно кажучи: м'ясо – основа всіх основ, а тут потрібно енергетичні рівні підтримувати з допомогою практично некалорійних овочів. У підсумку доводиться майже постійно що-небудь жувати і тягати з собою в сумці пару яблук. До того ж виключно рослинна дієта змушує економити сили і не витрачати їх по дрібницях. Ще з недоліків: як не крути, дуже складно позбавлених смаку овочів зробити смачну страву. Тому різко збільшилося споживання солі, перцю і всяких приправ. Довелося коригувати.

До мі�

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка