Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Как избавиться от перхоти?

30.01.2015

Білі злущуються лусочки, що покривають голову і плечі, – явище неприємне не тільки для того, хто страждає лупою, але і для оточуючих. Особливо великий дискомфорт створюють постійний свербіж і печіння; часто у хворого лупою розвиваються шкірні запалення, починається сильне випадання волосся (з-за відсутності нормального постачання кисню до шкіри, покритої шаром мертвих клітин). Популярні кошти з супермаркета дають тимчасове полегшення. Або не працюють зовсім. Щоб позбутися лупи, потрібно спочатку визначити причину її появи – і тільки потім підібрати правильне лікувальний засіб.

Крок перший: визначаємо тип лупи

Дерматологи розрізняють два основних види лупи: «суху» і «жирну». Себорею (наукова назва лупи) викликає грибок Malassezia furfur, який присутній на шкірі голови у всіх людей. Якщо при нормальному рівні активності сальних залоз грибок веде себе «мирно», то при зниженому (суха лупа) або підвищеному (жирна перхоть) уровне его активность резко возрастает.

Грибок выделяет вещества, которые провоцируют ускоренное обновление клеток кожи головы, – вместо обычных 30 дней цикл от рождения клетки до ее отшелушивания занимает не более недели. В результате ускоренно отмирающие клетки слипаются на поверхности головы, образуя пресловутые «белые хлопья».

Шаг второй: ищем правильное средство от грибка

Лечебный шампунь должен содержать особые компоненты, которые обеспечивают его противогрибковое действие и помогают нормализовать уровень

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка