Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Изменен порядок начисления бонусных «витаминок» на Apteka.ru

02.03.2016
Шановні користувачі сайту!

З 26 січня змінюється порядок нарахування «вітамінок» за замовлення, зроблені на Apteka.ru.Ми змушені трохи змінити умови накопичення в дисконтній програмі «вітамінки». Справа в тому, що наші низькі ціни, з максимальними знижками, стають привабливими для оптових закупівель товару аптеками. Роблячи, під виглядом покупців, замовлення на десятки тисяч рублів вони накапливают «вітамінки» для отримання максимальної знижки на кожному замовленні. Проте сервіс не призначений для оптової торгівлі, і давати максимальну знижку з кожного замовлення нерентабельно. Перед нами постав вибір – піднімати ціни, обмежувати максимальну суму замовлення або внести зміни у дисконтну програму.

Тепер, якщо при оформленні замовлення ви використовували «вітамінки» для отримання знижки, бонуси за замовлення нараховуватися не будуть. Для роздрібного покупця, не часто робить замовлення на суму понад 12 тис. рублів це не стане б��більшій обмеженням. Якщо ж при оформленні замовлення «вітамінки» не були використані, бонуси нараховуватися як правило, з розрахунку 1 «вітамінка» за кожні 200 рублів від загальної суми замовлення. Інші способи отримання «вітамінок» залишилися без змін.

Приносимо вибачення за незручності, ми самі не очікували, що підтримуються на сайті ціни призведуть до подібних ефектів.

Препарати по темі: Енбрел Квентиакс Афинитор Зилаксера Зірочка НОЗ Заласта Озурдекс Элицея Торендо Ку-таб Торендо
Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка