Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Из чего «сделана» простуда

13.10.2015

Холодно, сиро, багато навколо чхають і кашляють — як тут залишитися «в строю»? Але не варто звинувачувати у всьому «невідповідний» клімат і недосконалість природи. Природа — не тільки мимовільний «пособник» простудних захворювань, але і безцінний джерело коштів для їх лікування.

Ворог всередині нас

«Підступні віруси і мікроби проникають у дихальні шляхи і починають пошкоджувати клітини господаря. У відповідь на це вторгнення включае��ся відповідна реакція, місія якої полягає в усуненні пошкоджуючого агента, усунення запалення та відновлення нормального функціонування дихальної системи» — ні, це не сцена з трилера, це опис того, що відбувається в організмі під час звичайної застуди. Щоб перемогти, потрібно знати її вразливі місця — як кажуть, «ворога треба знати в обличчя».

Чи знаєте Ви, що багато препаратів для лікування простудних захворювань, що продаються в аптеках, створені на основі натуральних компонентів лікарських рослин?

Вот стратегически значимые звенья простуды, на ликвидацию которых направляются лечебные мероприятия:

нормализация температуры тела; устранение воспаления дыхательных путей; повышение сопротивляемости организма.

Благодаря тщательному изучению воздействия лекарственных растений на организм человека, сегодня мы можем применять натуральные препараты для борьбы с различными проявлениями простуды.

В нужное время в нужном месте

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка