Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Имбирь и зеленый чай опасны для раковых больных

14.06.2014

Австралійські вчені на чолі з Саллі Брукс (Sally Brooks) з Онкологічного центру Пітера МакКаллума в Мельбурні (Melbourne's Peter McCallum Cancer Centre) вивчили вплив риб'ячого жиру, куркуми, коензиму Q10, розторопші, зеленого чаю, імбиру, солодки, астрагалу, лактобактерій і гриба рейши на здоров'я онкологічних хворих.

Ці засоби широко використовуються при лікуванні різноманітних захворювань і входять до складу распространенных біодобавок, де містяться у великих концентраціях.

Наслідки вживання цих добавок виявляються індивідуальні для кожного пацієнта. Багато популярні альтернативні нелікарські кошти багаті антиоксидантами, присутність яких може впливати на результат променевої терапії та хіміотерапевтичного лікування або знизити ефективність прийнятих хворими ліків.

Автори відзначають, що багато пацієнтів вважають препарати рослинного походження безпечними і призначають їх собі самостійно. Дослідж��ватели підкреслюють, що перед прийомом засобів альтернативної медицини пацієнту необхідно проконсультуватися з лікарем.

Переклад Ксенії Скрипник

Фото thinkstockphotos.com

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка