Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Душистые лосьоны и одеколоны от PontiParfum

10.09.2016
О продуктах.

Компания PontiParfum занимается производством косметики и парфюмерии высокого качества по привлекательным ценам. Женские лосьоны и мужские одеколоны от этого производителя сочетают в себе приятный запах, стойкость и полезные свойства. Сочетание хорошего качества и доступной стоимости товара сделало PontiParfum одним из лидирующих косметических производителей в Росії і СНД.

Лосьйони.

Запашні лосьйони ідеально підійдуть для спекотного літа! Вони освіжають і очищають шкіру, залишаючи на ній приємний легкий аромат свіжих квітів або фруктів. У каталозі представлено п'ять видів лосьйонів, які відрізняються запахом і властивостями. Наприклад, якщо ви хочете позбавитися від жирного блиску на обличчі в спеку, то ваш вибір – огірковий лосьйон. Ромашковий лосьйон і лосьйон з зеленим чаєм тонізують шкіру і надають їй гладкість. Найароматнішим лосьйоном серед цієї п'ятірки є рожева вода. З нею ваша шкіра буде випромінювати запах свіжих троянд.

Одеколони.

Чоловічі одеколони PontiParfum є еталоном класичного парфуму. Ці аромати будуть актуальними завжди, так як є універсальними. На відміну від інших одеколонів, колекція від PontiParfum поєднує в собі не тільки ароматизовані, але і оздоровчі властивості. Одеколон не викликає роздратування на шкірі, а навпаки, освіжає її та надає їй тонус. Різноманітність ароматів дозволить вибрати найбільш відповідний запах, грунтуючись на ваших індивідуальних перевагах. Купуючи такий одеколон,�

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка