Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Домашняя аптечка: таблетки от всего

30.11.2015

Чоловікові простіше спорядити пару-трійку каравел і поплисти відкривати Індію, ніж зібрати домашню аптечку. На каравелі з тобою команда і ти капітан, а в аптеці – розгублений чоловік і нудьгуюча провізор, намагається підсунути препарат подорожче. Але укомплектувати аптечку необхідно – нехитрий набір необхідних коштів «на всяк випадок» повинен бути у квартирі на полиці у кожного.

Якщо від медицини ви далеки и с трудом различаете, от каких напастей те или иные лекарства, собирайте аптечку по принципу «от головы», «от живота» и т.п. Раскладывайте всё по раздельным коробочкам. Один мой товарищ для таких целей использует новый ящик для рыбаков: там очень удобные отделения и отсеки для лески и блёсен, прекрасно подходящие и для блистеров с таблетками, к тому же на пластиковых перегородках маркером он так бесхитростно и написал: «от головы», «от живота», «от порезов». Говорит, провизор еле сдерживала смех, когда комплектовала его огромную «аптечку». Зараз немає сенсу тримати автомобільну аптечку будинку – в ній в основному перев'язувальні засоби, на відміну від наборів, що випускалися років 5 тому, де були і серцеві препарати, знеболюючі. А тепер від теорії до практики.

1. Перев'язувальні засоби

В цей розділ ви будете звертатися частіше всього: під час самих різних чоловічих справ цілком можливі садна, подряпини або порізи. І з ними давно і успішно допомагають боротися: - Перекис�

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка