Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

«Долоспа Табс» — чтобы больше не терпеть

22.01.2015

на правах реклами

«Поболить і перестане», «терпи, козак, отаманом будеш» — ці та інші приказки свідчать про виникло у віках образі витривалого російської людини. Однак, таке «мужність» виснажливо, шкідливо і до того ж абсолютно безглуздо: адже сьогодні існує маса препаратів, які добре купируют больовий синдром.

Біль багатолика. Гостра, хроническая, внутрішня, психогенна, фантомна, спастична біль розрізняються симптомами і механізмами розвитку. Але поява будь-болю, незалежно від її виду і походження, — це завжди негативні емоції. Вони викликані розумінням того, що в організмі існує проблема, так і фізичним стражданням від її наслідків. Зрозуміло, біль — привід для консультації з лікарем. Але це зовсім не означає, що її слід терпіти, коли причина вже відома.

Героїзм, з яким ми готові виносити часом сильну і тривалу біль, призводить до того, ��то нервові клітини, які беруть участь у механізмі її передачі, стають більш чутливими. Вони поступово звикають реагувати на все більш незначні подразнення. А, значить, наше прагнення обійтися без шкідливої хімії» призводить до зниження больового порогу. Якщо до того ж підрахувати, скільки неприємних хвилин або навіть годин доводиться мучитися, стає очевидним всі нерозсудливість «безлекарственной» тактики. Загалом, біль потрібно лікувати. Але чим?

Основна маса безрецептурних анальгетиків — це нестероїдні протизапальні препарати (НПЗП). Вони позбавляють зубний, головний, суглобного болю, перешкоджаючи викиду особливих речовин — так званих медіаторів болю. Але коли мова йде про спазмі внутрішніх органів, який розвивається внаслідок скорочення гладеньких м'язів, необхідно цілеспрямовано діяти на причину такого болю. В результаті спазму гладком'язових волокон ми відчуваємо біль у шлунку, нирках, кишечнику, менструальну біль. І тоді препаратами вибору стають спазмолітики.

Від болю і спазму

«Долоспа Табс» виробництва індійської компаніїи «Наброс Фарма» — комбинированное средство, в состав которого входят два компонента: анальгетический парацетамол и спазмолитический дицикловерин. Парацетамол воздействует на центр боли и терморегуляции, купируя боль и снижая температуру тела при ее повышении. При этом, в отличие от НПВП, парацетамол не влияет на слизистую оболочку желудочно-кишечного тракта и потому прекрасно переносится.

Второе действующее вещество «Долоспа Табс» менее известно широкому кругу потребителей. Дицикловерин оказывает прямое спазмолитическое действ

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка