Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Девушка с обложки

24.02.2015
Надішли фото на конкурс в журнал

Відмінний спосіб зустріти весну під оплески друзів і тиху заздрість недругів. Як отримати таке бажане звання «Дівчина з обкладинки»? Для цього потрібно взяти участь у конкурсі «Потрап на обкладинку Apteka.ru!».

Для початку сфотографуйтеся разом з журналом «Apteka.ru». Не забувайте фантазувати! Потім викладіть фото в соцмережах «Вконтакте», Facebook або Instagram і поставте під фото хештегі #аптекар��, #aptekaru, #хочунаобложку – це допоможе організаторам швидко знайти ваші знімки.

Якщо ваше фото пройде перший відбір, з вами зв'яжеться редакція журналу та запросить на кастинг. І це реальний шанс посміхнутися всій Росії, ставши обличчям наступного номера!

Apteka.ru – найбільший онлайн-ресурс за замовленням медикаментів, на якому понад 30 тисяч найменувань аптечних товарів продаються за цінами, меншими средньорозничних. Отримання замовлення відбувається на наступний робочий день в найближчому до вас аптечному пункті.

Термін проведення конкурсу: з 20.02.2015 по 20.09.2015. Заявки на участь приймаються до 18.09.2015. До участі допускаються особи, старші 16 років. Організатор конкурсу: ЗАТ НПК «Катрен». Результати конкурсу будуть оголошені 20.09.2015. Слідкуйте за новинами на сайті.

Фото pressfoto.ru

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка