Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Депрессия: новые технологии

03.01.2014

Від депресії страждають понад 300 мільйонів чоловік у всьому світі, і це число продовжує зростати. Ще в 2016 році Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила про початок кампанії «Депресія: давай поговоримо». Кульмінацією кампанії стане Всесвітній день здоров'я відзначається 7 квітня.

Ми неодноразово порушували тему депресії, її проявів та підходів до лікування. А сьогодні ми познайомимо вас з новітніми розробками, тощоизванными більш ефективно справлятися з цією проблемою.

Тиха небезпека

Депресія — серйозне захворювання. Саме із-за неї близько 800 тисяч чоловік щорічно кінчають життя самогубством. Більш того, депресія — одна з провідних причин суїцидів.

Депресія у багатьох випадках піддається лікуванню. Однак експерти ВООЗ підрахували, що менше половини пацієнтів, які потребують терапії, дійсно отримують його. Часто самі пацієнти несерйозно ставляться до своїх симптомів або соромляться розповідати про них лікареві. Але не в останню очередь проблема полягає у відсутності кваліфікованої медичної допомоги.

Читайте також: Депресія і агресія

Лікарі не завжди виявляються в змозі вірно діагностувати захворювання, «виявляючи» депресію у тих, хто нею не страждає, і пропускаючи у тих, кому дійсно потрібні антидепресанти. За статистикою, вірно діагностують депресію лише у 42 % випадків.

Діагноз за аналізом крові

Дослідження�

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка