Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Бессонница укорачивает жизнь

29.04.2014

Група вчених під керівництвом Сайрама Партасарати (Sairam Parthasarathy) з Університету Арізони проаналізувала дані, які збиралися протягом майже 40 років. Люди, які страждають безсонням, відчувають труднощі з засипанням, рано прокидаються і неспокійно сплять. У тому випадку, якщо подібне порушення сну триває більше 3 місяців, а в тиждень трапляється не менше трьох епізодів, говорять про хронічному безсонні.

Аналіз даних по��азал, що люди, що страждали хронічним безсонням, що триває 6 років і більше, частіше страждали захворюваннями серця, цукровий діабет, рак, ожиріння, депресією і слабоумством.

У крові людей, які страждають тривалим порушенням сну, був підвищений рівень С-реактивного білка, що вказує на запальний процес в крові. Ризик передчасної смерті серед таких пацієнтів був істотно збільшений. Цей показник не залежав від прийому снодійних, статі і віку хворих. Найчастіше причиною смерті ставали серцево-судинні захворювання і хвороби, що зачіпають дихальну систему.

Переклад Ксенії Скрипник

Фото thinkstockphotos.com

Препарати по темі: Антаксон Сонирид Дуо Сонапакс Мелаксен Цефтріаксон Кабі Цефтріаксон Моксонитекс Налтрексон Комплівіт кальцій Д3
Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка