Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Бесплатные онлайн-семинары – новая услуга для пользователей Apteka.ru

04.05.2014

На сайті Apteka.ru розміщено понад 1300 унікальних інформаційних матеріалів. Статті про психології відносин, особливості лікування різних хвороб і медичні новини у розділі «Читати» – все це допомагає користувачам сайту Apteka.ru краще орієнтуватися в різноманітті товарів на сайті.

Нова послуга сервісу – онлайн-семінари (вебінари) – дозволяє слухачам отримувати знаня в інтерактивній формі, задаючи уточнюючі питання і тут же отримуючи коментарі експерта, провідного вебінар. Apteka.ru вже провела три вебінару: «Сезон застуд: секрети успішного лікування», передсвятковий «Як пережити новорічне застілля» і актуальний для батьків «Вітряна віспа. Сучасні підходи до лікування». Записи цих вебінарів можна подивитися на офіційному каналі Apteka.ru в YouTube.

У березні заплановані вебінари:

особливості харчування мами немовляти з порушеннями травлення; сезонна алергія, супутниця сучасного мородского жителя.

Інформація про точну дату та час проведення вебінару найближчим часом буде опублікована сайту Apteka.ru.

Команда Apteka.ru прагне зробити нову послугу корисною і потрібною, тому залишайте, будь ласка, в коментарях під цією заміткою свої пропозиції щодо тем для вебінарів. А в соціальній мережі «В контакті» ви можете проголосувати за вподобану тему.

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка