Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Белоснежная улыбка с Blend-a-med 3D White Luxe

20.10.2016

на правах рекламы

Красивая белоснежная улыбка всегда притягивает взгляд. Открытая и уверенная, она воспринимается как символ здоровья и привлекательности, вызывая симпатию на подсознательном уровне. По этой причине отбеливание зубов — одна из самых востребованных процедур по уходу за полостью рта, как с точки зрения эстетики, так и с точки зрения медицины.

Не все способы одинаково полезны

На сегодняшний день существует довольно много различных технологий отбеливания. Их можно разделить на две категории: профессиональные, которые требуют обязательного участия врача-стоматолога, и домашние — пригодные для самостоятельного применения в домашних условиях без наблюдения врача.

Отдельную группу составляют так называемые народные методы. Многие из них в лучшем случае бесполезны, в худшем — могут серьезно навредить. Сода, лимонная кислота, зубные порошки и другие абразивы, которыми иногда советуют відбілювати зуби, можуть значно пошкодити емаль і викликати запалення ясен.

Стоматологи рекомендують

Щоб отримати чарівну білосніжну посмішку, варто звернути увагу на два види відбілювання: професійне і домашнє.

Професійне відбілювання проводиться за участю та під ретельним контролем стоматолога, так як високі концентрації діючих речовин можуть призвести до виникнення побічних ефектів. Воно може проходять треніндить як в клініці (кабінетне відбілювання), так і вдома (професійне домашнє відбілювання). Діюча речовина при всіх видах професійного відбілювання — перекис водню, головна відмінність в інтенсивності і тривалості впливу.

При виконанні кабінетного відбілювання (займає приблизно 2 години, варто 15,000–20,000 рублів) лікар наносить на зуби концентрований гель, а потім при деяких різновидах процедури використовують спеціальну лампу для активації діючої речовини.

tle="1.jpg" border="0" alt="1.jpg" width="648" height="431" />

Для професійного домашнього відбілювання (10-14 днів, 8,000–10,000 рублів) лікар виготовляє індивідуальні капи, видає спеціальний гель, інструкцію і відпускає додому.

Якщо ж ви мрієте про білосніжну усмішку, але є причини, які зупиняють вас від проведення професійного відбілювання, то можна скористатися спеціальними засобами, які продаються в аптеках і призначені для спрощеного домашнього відбілювання.

Що безпечніше?

Часто пацієнтів турбує питання, нбагато безпечно відбілювання. Воно безпечно за умови, що перед початком процедури буде вилікуваний весь карієс. Перекис водню проникає крізь емаль і розчиняє пігмент, який і визначає колір зуба. Професійні системи відбілювання містять від 15% до 35% перекису водню у системах для кабінетного відбілювання та від 7% до 15% — в системах професійного домашнього відбілювання. Чим вище концентрація гелю, тим вище чутливість. Часто саме боязнь чутливості змушує пацієнтів відмовитися від проведення професіоналпокрівельного відбілювання.

Домашні системи відбілювання носять більш щадний характер. Самим новим і, мабуть, зручним способом відбілити зуби вдома сьогодні є відбілюючі смужки 3D White Luxe. Унікальні для російського ринку, пройшовши всі етапи сертифікації та клінічні тестування, вони визнані найбільш безпечними з усіх наявних методів — зрозуміло, при правильному застосуванні.

Як працюють відбілюючі смужки?

Смужки містять той же пероксид водню, що й інші системи відбілювання, але його концентрація складає завждипро 5,25%, а інноваційний спосіб застосування у вигляді зручних клеяться аплікацій забезпечує тривалий вплив і високу точність дотику шару пероксиду з поверхнею зубів. Діюча речовина реагує саме там, де це потрібно, не дратуючи навколишні тканини і максимально ефективно впливаючи на пігментовані відкладення всередині зуба.

Застосування відбілюючих смужок можна порівняти з професійним домашнім відбілюванням. Тільки вам уже не буде потрібно додаткове відвідування лікаря з метою виготовлення індивідуальных капп. Применение же стандартных капп, которые также используются в системах домашнего профессионального отбеливания, часто сопровождается вытеканием геля за их пределы и химическими ожогами десны, что исключено при правильном использовании полосок. Отбеливающие полоски, простые в применении и доступные по цене, — лучшая альтернатива консервативным непрофессиональным способам, требующим дополнительных затрат.

Товар по теме: БЛЕНД-а-мед отбеливающие полоски

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
© 2024. Интернет-аптека Apo.com.ua
Заказ обратного звонка