Корзина Корзина пуста
Прием заказов через корзину сайта

Алкоголь и кожа... похмелье

04.04.2015

Ну что же, праздники в разгаре. К настоящему моменту скорее всего вы уже испытали новогоднее и постновогоднее похмелье. Баловство взрослыми напитками ударяет в голову, желудок и печень, но интоксикация просачивается и в кожу.

Сложно поверить, но похмелье активно изучается учеными всего мира, для совокупности таких неприятных факторов даже придумали специальный термин — вейсалгия.

Обезвоживание

Что це таке: Всім відомо, що вживання алкоголю зневоднює організм. Знижується рівень антидіуретичного гормону вазопресину, відповідно збільшується виробництво сечі і в той же час блокується поглинання води. Така ось палиця о двох кінцях. Але це не вся історія — ще зменшується ферментативна активність, через це страждає метаболізм, клітина не може поглинати глюкозу і регулювати рівень електролітів, а значить, знижується вироблення енергії та життєвий потенціал клітин падає.

Вплив на шкіру: Якщо жидкости в організмі не вистачає, її не буде вистачати і шкірі. Зневоднена шкіра не радує вас в дзеркалі — втомлена, жовтувата, з зморшками, про які ви навіть і не підозрювали, а ті, які ви посилено намагалися прибрати, виглядають гірше, ніж коли-небудь. Завершують Картину розширені пори і сальність (через цукру, що міститься в алкоголі, активується гормон, що провокує вироблення шкірного сала). Збезводненої може стати будь-яка шкіра, і навіть на сухій шкірі може з'явитися виразний блиск.

їй у свято" class="floatimgleft" border="0" height="40" width="40" alt="Догляд за шкірою у свято" /> Читайте також: Догляд за шкірою в свято

Ваші дії: Відновити рівень солей і рідини в організмі не дуже складно, в цьому допоможе порошок регідрону (дивіться протипоказання до інструкції). Можна також пити чисту воду, і мінеральну, наприклад, «Боржомі», — головне побільше пити. Це покращить не тільки загальне самопочуття, але і стан шкіри.

Рассказать друзьям:
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
captcha
Заказ обратного звонка